Chi sono io/Wie ben ik?

Wat is dit?

Foto


Ik ben een vrouw van 34 jaar en heet Florence van den Bos. Ik ben helemaal bezeten van Italie (de muziek, de natuur en het eten)

Mijn ouders zijn Nederlanders en mijn vader kreeg een baan aan geboden in Italie. In Milaan ben ik geboren en we woonden in Milano Sanfelice dat ligt 8 km. buiten Milaan.

Erg leuk en veel groen.

Ik wil deze wbsite over Italie maken,omdat ik er zo weg van ben en zo misschien anderen wat kan informeren. Mij Italiaans is niet geweldig,maar ik werk er wel aan,heb ook een conversatie cursus gedaan. Mijn ouders en 2 oudere Zussen spreken en verstaan het wel.

Als ik iets voor in mijn website wil in het Italiaans en ik het niet weet,vraag ik het aan hen,of zoek het op in het woordenboek.

Op mijn vierde jaar ben ik met mijn moeder en 2 zusjes naar Nedereland gegaan.Ik heb op een speciale bassisschool gezeten, daarna ivbo richting verzorging gedaan en een kmbo opleiding bejaarden helpende,wat toch niet zo goed lag.Sinds dien ben ik al een aantal jaren in een groen kwekerij van de sociale werk voorziening aan het werk,onder begeleiding.

Vanuit dit werk heb ik een diploma mbo plantenteeld gehaald, en moet daarom planten bekijken op ziekte en beestjes, en ook bestreidinsmiddelen spuiten.

Ik woon Sinds 13-02-2012 op mezelf en er komt 1 keer in de week s avons een pb langs om te kijken of alles goed gaat en donderdag kan er ook iemand langs komen.Als iemand iets te zeggen heeft over mijn website,of bv. een tip heeft, schrijf het dan in mijn gastenboek of email het mij!

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Mijn vrienden / buddies

klok

italie.nl

pasta.it/

fiat500club.nl

Radio-italie

Italie midi songs

Adriatischekust


Free counter and web stats Copyright 2002-2018